Om Vores By

Kai1TV Vores By ønsker at følge den faktuelle udvikling i udvalgte, danske byer. Vi arbejder ud fra devisen om, at “idag er historie i morgen”.

TV Vores By er et lokalt initiativ, som er udsprunget af ideen om, at man vil skabe en ny bydel på Carlsberggrunden i Valby. Vi ønsker at lave en ny TV station i dette nye centrum.

Kai Michelsen filmede sceneriet, da 12 sølvglinsende øltanke blev løftet i vejret af to kæmpekraner og lagt til rette på store blokvogne for at blive transporteret gennem København og videre pr. båd til Fredericia. Det var i det øjeblik det hele begyndte. “Inspirationen både til stationens navn, nemlig Vores By, og dens fokus på byudvikling blev grundlagt lige dér,” siger Kai Michelsen.

Skærmbillede 2013-02-11 kl. 12.16.53TV Vores By fokusere på det historiske og det fremtidige med hensyn til arkitektur (hvad bevares -hvad rives ned og erstattes ned nyt?

Et eksempel kunne være havnefronten i danske kystbyer. I København har TV Vores By således fulgt udviklingen af Nordhavnen, hvor der i de kommende år vil ske store forandringer.

Bylivet og det nærliggende miljø er såedes i fokus. Vi holder øje med, om borgerne uanset etnisk, social eller kulturel baggrund trives. Og hvordan bruger de deres nærmiljø?

Vi vil bevare billeder og dokumentation om, hvordan bylivet ser ud lige nu og vise, hvor hurtigt det forandrer sig. Det er alle befolkningsgrupper enige om er interessant, værdifuldt og kultur- bærende.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>